Indspilning af din musik i hjertet af København

Kunne du tænke dig at få din musik indspillet i hjertet af københavn?
Rootposition søger friske ambitiøse musikere, der er klar på at få indspillet deres musik under professionelle rammer i et studie i hjertet af København. Er du en sådan musiker?
I så fald så skriv til os, så kommer vi en aftale nærmere og et skridt tættere på at have din sang indspillet og mixet.

Rootposition vil i efteråret 2014 kunne tilbyde professionel indspilning og mixing hos Rytmisk Center på Vesterbro i København. Dette skal komme alle i og omkring Rootposition til gode.

Rytmisk Centers Studie er et top professionelt studie. Det består af to rum: et kontrol rum og et recording rum.

 

Recording rummet er stort nok til at kunne klare selv komplette band indspilninger i "one take". Der er derudover et lille isolationsrum så der kan optages "tørre" vokaler og guitarforstærkere for fuld udblæsning. Der vil ydermere være mulighed for at få stillet en bred vifte af instrumenter til rådighed.

Kontrolrummet vil kunne klare selv de mest unikke ønsker til musikindspilning. Der er mulighed for at indspille både digitalt i Protools og Logic og analogt på en 2" 24-spors båndoptager. Den store Amek Rembrandt mixer vil med sine 40 kanaler kunne dække selv store produktioner.

Som et hvilken som helst andet professionelt studie har Rytmisk Center alt til faget hørende i outboard gear: Preamps, compressorer, effekter og meget mere. Lige meget hvilken "sound" du søger er det muligt at ramme den.

Du sidder måske nu og tænker: "Det lyder da fedt, men hvad skal det koste". Jo, - nu skal du høre: Det kommer ikke til at koste dig noget. Rootposition kræver blot at du som musiker er ambitiøs og seriøs omkring din musik, at Rootposition får lov til at bruge den indspillede musik i sin portfolio og at Rootposition i tilfælde af udgivelse af musikken vil blive nævnt i credits.

Du skal dog være klar over, at Rootposition ikke har nogen erfaring med at arbejde i et studie af denne størrelse. Rytmisk Center vil fungere som en del af den uddanelse, som jeg (Daniel C. H.) skal tage på vejen mod at blive professionel studie lydtekniker. Dermed er det IKKE sagt, at du ikke kan forvente et professionelt resultat. Man skal blot forvente, at der vil være en læringskurve for Rootposition i forhold til arbejdet med musik under nye rammer.

 

Lyder det som noget for dig? Eller lyder det som noget nogle af dine venner kunne være interreseret i?

Like og del! Det hjælper os helt vildt.

Vi kan kontaktes enten her på hjemmesiden under fanen "Kontakt" eller ved at trykke på dette link

Daniel C. H.
Rootposition

Comments are closed.