Optaget på Rytmisk Center

Fra og med den 8. september vil jeg have min daglige skolegang på vesterbrogade 107E. Her er jeg efter optagelsesprøve kommet ind på et af Rytmisk Centers 14 ugers kurser og skal nu for det næste halve års tid lære om studie og lydteknik.

På Rytmisk Center vil jeg have skemalagt undervisning den ene halvdel af ugen. Den anden halvdel vil være lagt åben, så der er mulighed for at komme i studiet på egen hånd og arbejde med forskellige musikalske projekter.

Dette er ikke kun en stor mulighed Rootposition. Jeg ser det også det også som en stor mulighed for min omgangskreds. Jeg vil på Rytmisk Center få mulighed for at tage folk i studiet på egen hånd og arbejde med deres musik.
Alle som jeg er i forbindelse med, skal være velkommen til at nyde af mulighederne Rytmisk Center giver mig. Mere om dette i et opslag jeg slår op imorgen her på hjemmesiden.

Daniel C. H.
Rootposition

Comments are closed.